Site Logotype

Нашата История

Основната ни цел е да подаряваме красота, настроение и любов на света. Няма място за компромиси.

Философия

Органична красота

Стремим се всички продукти и козметични формули да са органични и създадени от естествени съставки.

Без тестове върху животни

Ние обичаме природата и животните и държим нито един наш продукт да не е тестван върху животни.

Професионална грижа

Ние не правим компромиси с качеството! Всички продукти, които сме селектирали за вас, са професионални и с доказана ефективност.

Нетоксични формули

За нас на първо място е вашето здраве и това на нашия екип. Стилизиращи продукти и лакове за нокти, които използваме не са токсични.

Персонализирано усещане

Ти си специална! Ние искаме да те опознаем и да разберем точно от какво имаш нужда.  За нас си важна ти и ще ти го покажем!

Ние обичаме това, което правим

Ние сме посланици на красотата и самочувствието! Ние творим! Искаме да живеем в един красив и щастлив свят и намерихме начин да го създадем – чрез работата ни.

История на Ви-Кей

Живеем във време, в което постоянно се изисква от нас да бъдем на сто процента. Да работим, да се грижим за семейството си, да се развиваме, да сме перфектни – успешни на всяко ниво.
Аз съм жена. Като теб. И знам колко много усилия коства това. В ежедневието си и в рутината намирах все по-малко време за себе си.
Безкрайно препусках между отговорности и ангажименти, докато един ден не осъзнах, че грижата за мен самата, показва отношението ми към живота. Че заслужавам повече!
Всяка една от нас има магия в себе си и красота, която трябва само да се отключи, а аз имах ключа! Тогава реших да създам кътче, което се грижи дори за най-малкия детайл от визията на една дама. Място, което да носи спокойствието и лукс, на което можеш да се отпуснеш и да се насладиш на релакс, удоволствие и да се почувстваш специална, докато специалисти се грижат за теб и за нуждите ти.
Трябваха ми години и много усилия да събера екипа от Топ професионалисти, с който работим днес, но всеки миг си струваше, защото за да е завършен един пъзел, трябват точните парчета. Обичат това, което правят и са най-добри в своята сфера. Те не работят – те творят. Сигурна съм, че ще усетиш това, още когато влезеш в нашият замък на жената.

Тук ще се почувстваш като кралица, защото си!

Ще се погрижим за теб!

Ние сме посланици на красотата. Искаме всеки път, в който се погледнеш в огледалото, да осъзнаваш колко прекрасна си всъщност, а ние знаем как да те накараме да се почувстваш такава. Ела при нас в Салон за красота Ви-Кей , за да отключим красотата ти!

– С обич: Една жена, която сбъдва мечтите

Екип

Team Member Катрин Чолакова Основател – Маникюр и Педикюр
Team Member
Катрин Чолакова
Основател – Маникюр и Педикюр

As co-founder of the first all-woman physician plastic surgery practice in Atlanta, Dr. Diane Z. Alexander is a nationally recognized leader in cosmetic surgery, non-invasive facial rejuvenation and anti-aging. As much an artist as a surgeon, she sees Artisan Beauté as the natural fulfillment of her journey for the women she serves.

Team Member
Тихомира Курдова
Фризьор

As co-founder of the first all-woman physician plastic surgery practice in Atlanta, Dr. Diane Z. Alexander is a nationally recognized leader in cosmetic surgery, non-invasive facial rejuvenation and anti-aging. As much an artist as a surgeon, she sees Artisan Beauté as the natural fulfillment of her journey for the women she serves.

Нашите продукти

Подбрали сме арсенал от професионална козметика, която е селектирана специално за нуждите ти. Нашият екип от топ фризьори и специалисти Арт маникюр ще подберат идеалния продукт за теб, ще те консултират и ще ти покажат как правилно да го използваш за оптимален резултат.


Продуктите, които сме избрали са преминали под строг контрол, не са токсични, не са тествани върху животни, но са качествени, трайни и ефикасни.

Разполагаме и с био и веган продукти. Ние сме Еко и сме Nature Friendly. Бъдете и вие!