Site Logotype

За специалните поводи

Ние те обичаме! И искаме да се чувстваш прекрасна във всеки важен момент! За визията ти на абитуриентски бал, сватба, рожден ден, празненство или просто за онези дни, в които искаш нещо повече – ще се погрижим за принцесата в теб!

Нашата работа

Ние сме посланици на красотата. Искаме всеки път, в който се погледнеш в огледалото, да осъзнаваш колко прекрасна си всъщност!
Ще се погрижим за всеки малък детайл от визията ти и ще подчертаем твоята естествена красота по възможно най-подходящия и стилен начин. Ние съчетаваме фантазия с магия и реализираме мечтите ти! Нашите топ фризьори и гримьори ще направят за миг празника ти вълшебен! 

Официална прическа

Прическата е твоето отражение – тя показва характера, настроението и вкуса ти! Бъди смела - акцентирай върху себе си и не прави компромиси с желанията си! Ние сме до теб и ще ти дадем идеи и съвети, когато се нуждаеш! 

Официален грим

Твоето лице разказва история. Нека заедно я щриховаме, като създадем най-красивия грим. Ти си нашия шедьовър! Готови сме да подчертаем красотата на индивидуалността ти с качествена и изпитана козметика, която е подбрана точно за твоя вид кожа и лице!